Thuis

Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Machines die van Jiangyinbaoli Co., Ltd vervaardigt zijn een vervaardigen-georiënteerde onderneming die in 2004 wordt opgericht.

China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Na meer dan vijftien jaar constante inspanningen, heeft ons bedrijf zich geleidelijk aan van een lokaal bedrijf omgezet dat zich op binnenlands concentreert vereist aan een globaal-georiënteerde internationale onderneming van internationale marketing. Jiangyin Baoli heeft geconsolideerde steunpunten in Zuidoostaziatische landen gevestigd, zijn het malen en het mengen zich technologieën tot de landen in Europa, Amerika, Oceanië, uitgebreid en vooruitging aan het Midden-Oosten, Afrika, en ingaat met succes de bekende fabrikanten op deze gebieden, wordt één van hun hoofdleveranciers.

China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
De Machines die van Jiangyinbaoli Co., Ltd vervaardigt zijn hoofdzakelijk toepassing in een volledige waaier van poedergebied, van de eenheid aan het systeem, van het verpletteren, het vervoeren, mengen zich, die aan korreling zeeft, hebben op productiegebieden betrekking met inbegrip van additieven voor levensmiddelen, het bakken ingrediënten, farmaceutische tussenpersoon, natuurlijke voeding, chemische grondstoffen en andere industrieën. Met de belangrijke technologie en het proces, volledige pre – verkoopsysteem, worden wij geprijst door binnenlandse en buitenlandse klanten.

China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2
Ons bedrijf besteedt aandacht aan de cultuur van klantrelaties op lange termijn, met prima productkwaliteit en vervult onze plichten getuigde de groei van veel van onze klanten. Wij zijn er stellig van overtuigd dat de kwaliteit en de efficiency door van de van het techniekontwerp, onderzoek en ontwikkeling experimenten, materiaalproductie of installatie of een andere kleine details worden getoond. In elk proces, zullen wij al onze inspanningen wijden om onze machines best te maken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machines die van Jiangyinbaoli Co., Ltd vervaardigt zijn een vervaardigen-georiënteerde onderneming die in 2004 wordt opgericht.

 

Na meer dan tien jaar constante inspanningen, heeft ons bedrijf zich geleidelijk aan van een lokaal bedrijf omgezet dat zich op binnenlands concentreert vereist aan een globaal-georiënteerde internationale onderneming van internationale marketing.

Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : BOLIMILL

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten China Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. Certificaten